Loading...


MEDITATION - INTENTION, LYS & KÆRLIGHEDSKRAFT

Hjælp dig selv og menneskeheden - brug din KÆRLIGHEDSKRAFT og vær med til at OPLØSE CORONA.


Bemærk: Denne video er IKKE en erstatning for at følge alle de gode råd som gives af offentlige myndigheder med hensyn til at passe bedst muligt på hinanden i denne coronatid! Det er nødvendigt at følge disse regler, og det er fortsat min klare anbefaling til dig. 

 


Jeg har erfaret at meditationsvideoen fra denne side har været årsag til tvivl om min tilgang til corona.

 

Da jeg ikke ønsker at drage tvivl om, at jeg støtter alle offentlige tiltag i forhold til at komme corona til livs og da jeg også finder, at det netop også er nødvendige tiltag - så har jeg valgt at fjerne videoen.

 

Meditationsvideoen har, som det hele tiden har været angivet, aldrig været en erstatning for officielle tiltag men et energimæssigt supplement hertil.

Marianne Kirkskov, Juli 2020


Denne guidede, kanaliserede meditation er en del af mit ONLINE meditationskursus: Marias Oase ONLINE - som er i fuld gang netop nu i dette første halvår af 2020. Selvom det er i gang, kan du faktisk godt nå at være med i denne dejlige online gruppe sammen med 270 andre - det er HØJT og DYBT og helende... :o)

læs mere her om Marias Oase

Er du nysgerrig og vil gerne høre mere om ONLINEkurser og meditationer i fremtiden? Så tilmeld dig nyhedsliste her. Så kan du være først til at få et godt tilbud næste gang jeg starter et forløb op i Stjernebroen :o).

Navn:
E-mail: