Loading...

 

Magiske Hverdagsgudinder ONLINE 2019

Transformer DIG & din hverdag med konkret lysende spirituel magi!

”Wow en vild meditation - tårerne strømmede og energien var meget fantastisk”

”Jeg følte rå og øm kærlighed helt ude i lilletæerne” 

”En kæmpe befrielse tusind tak”

(- uddrag af de spontane tilbagemeldinger fra 70 deltagere på første hold Magiske Hverdagsgudinder ONLINE 2018)


 DIN RABATPRIS: 1177 kr

- eller 465 kr i 3 mdr
 

 

  

 
Rabatten gælder kun til og med 22/4
Spar op til 2.620 kr - samlet kursusværdi er reelt 3.797 kr.

Pris efter 22/4: 1777 kr

 

"Kære Marianne - kæmpe tusinde tak for dit kursus om magiske hverdagsgudinder. Jeg mangler ord til at sige hvor meget det betyder for mig... Du er en fantastisk kvinde i verden, der hjælper os... Det er super overvældende. Det er så smukt, at vi også hjælper andre kvinder og måske mænd i verden."

- Karen Nagel, læge

Du sidder her lige nu fordi...

Du ønsker at BEFRI din KRAFT så du kan skabe positiv forvandling af dig og din hverdag - og så er du stjernenysgerrig overfor magi! Du ved grundlæggende godt, at du - gudinden - kan så meget mere end det du kan få frem lige nu. Du har mere end nogen sinde brug for at finde hende frem af dybderne - så hun kan være din allerbedste og mest kraftfulde veninde på ægte kærlig vis. Du kan simpelthen ikke holde ud at fortsætte med at negligere hverken dit velbefindende, din indre gudinde eller dit potentiale her i verden. 

Slut med automatisk mindreværd og urgammel "kvinde-svaghed"

Kurset hjælper dig til en ægte og sund egenomsorg ved hjælp af NY menneskelighed og spirituel MAGI. Vi BEFRIER din indre gudinde fra underbevidst følelses-sabotage, så hendes autentiske kraft og magi kan stråle mere end nogensinde og virkelig hjælpe dig med at hjælpe dig selv!

Dette sker ved en blanding af konstruktivt kursusmateriale, webinarer samt LIVEspørgetimer - alt skabt 100 % indfølt og intuitivt. Du vil opleve et online gruppe-forløb med undervisning, healende meditationer og overførsel af helt unikke og magiske energi-koder til dig. Du kommer til at skabe MAGI i din verden til hverdag!

I gruppen OMSMELTES årsagerne til oplevelser af pludselig svaghed, flovhed, skyld og andre urgamle, nedarvede "kvinde-følelser", der saboterer dine gode intentioner og handlinger. Jeg brænder for DIN transformation.

100 % værdi hvis du kan genkende:

 • Du kommer til at udsætte det, der er godt for dig - uden at du helt ved hvorfor. 
 • Du ønsker at befri din KRAFT så du kan SKABE positiv forandring i dit liv.
 • Du længes efter at hjælpe verden på din specielle måde.
 • Du længes efter at være i en sand fred med dig selv indvendigt.
 • Du bliver ked af det og træt, når det du gør ikke virker.
 • Du oplever mindreværd, sårbarhed og kraftesløshed, og det forhindrer dig i at skabe det du ønsker.
 • Du kender til din fantastiske, smukke feminine ånd men du kan ikke få "fat i den" i dagligdagen, og du kan komme i tvivl om, hvad den egentlig indeholder. 

Der er 6 magiske ONLINE-moduler samt 2 friske LIVE SPØRGETIMER i en gruppe:

Datoer  MODULER - frigives/sendes onsdage (bortset fra 1 tirsdag)
8/5 Modul 1 - Magiske Redskaber 1: Afstressning, healing og forberedelse
15/5 Modul 2 - DNA 1 - energikoder og opgraderinger: Afsløring af din indre hverdagsgudinde - indsætning af koder for sand egenomsorg.
29/5 Modul 3 - Magiske Redskaber 2: Integration & Ren tavle. Rens af gamle kvindefølelser og -mønstre.
tirsdag 4/6 LIVE ONLINE SPØRGETIME MED DIREKTE ADGANG TIL MARIANNE
12/6 Modul 4 - DNA 2 - energikoder og opgraderinger: Sande Guddommelige Essenser. Erkendelse og styrkelse af hverdagsgudinden
26/6 Modul 5 - Din MAGI: Kraftfulde, magiske intentioner og Universel skabelse. 
31/7 LIVE ONLINE SPØRGETIME MED DIREKTE ADGANG TIL MARIANNE
17/7 Modul 6 - Din autentiske væren: Hverdagsgudinde med DYB mening


Hvad kan du forvente?

 1. Du BEFRIER dig selv for gammelt “feminint” hængedynd af skyld, mindreværd, ikke-tro og misforstået egenomsorg.
 2. Du opgraderer dig selv til den version, der frejdigt og med glæde bruger MAGI i din hverdag.
 3. Du får FRIHED til at bruge det hele når du vil, så det kan foregå i dit tempo. Du kan gense og genhøre materialet i 1 år, så du altid kan blive boostet og genopfrisket med NYE energi-koder til din hverdagsgudinde, når DU har behov. Alle koder er permanent indlejret i optagelserne.

Skal du være den næste, der omsmelter følelser og bruger MAGI i din hverdag?

Klik på knappen herunder og tilmeld dig, du får en velkomstmail og faktura - og så er du med på holdet. 

Din RABATPRIS: 1177 kr - til og med 22/4

- eller 465 kr i 3 mdr.

 

 


P
ris efter 22/4: 1777 kr
 

Det får du når du tilmelder dig: 

 1. 6 ONLINE gruppeundervisnings-, healings- og meditationssessioner (kanaliseret materiale) på videooptagelser. Værdi minimum 1800 kr.
 2. 2 FRISKE LIVE ONLINE SPØRGETIMER med direkte adgang til at stille spørgsmål til Marianne ONLINE. Værdi mininum 799 kr
 3. 3 øvelses- og instruktionsvejledninger om Praktisk Hverdagsmagi. Værdi minimum 399 kr
 4. Kanaliserede tekster om Feminin Magi og Feminine kvaliteter og andet kursusmateriale. Værdi minimum 799 kr
 5. De 4 helt overordnede principper for MAGI.
 6. Magisk overførsel af specifikke kanaliserede energi-koder til opløsning af begrænsninger og opgradering af energisystem. 
 7. Kanaliserede gruppehealinger under sessionerne - udfra behov og energier. 

Værdi i alt: minimum 3.797 kr + den høje værdi uden kroner og ører du får i pkt 5-6-7.

- Din pris lige NU er kun 1.177 kr til og med 22/4 - og du sparer så alt i alt minimum 2.620 kr


Urimeligt lav normalpris: 1.777 kr - gælder efter 22/4

Hvorfor er Magiske Hverdagsgudinder ONLINE bedre end alt muligt andet?

 • Alt indhold er spirituelt kodet, så der er magiske nye lag på healingen hver gang du lytter. På den måde får du healing, præcis når det passer dig. Igen og igen. Hvis du skulle have det tilsvarende som konsultationer hos mig ville det koste 3 gange så meget - eller mere.
 • Du vil modtage NYE, gavnlige healende energi-koder, så de kan erstatte de mest insisterende sabotage-koder, som du 1000 gange før har forsøgt at kvitte. 
 • Overførsel af de energi-koder er et unikt og højtvibrerende spirituelt redskab, som du ikke finder præcist tilsvarende andre steder. 
 • Der er en energi af fleksibilitet og rummelighed - og konkret kærlighedsvibration til stede online. Tidligere kursister har givet udtryk for at energien er meget mærkbar uanset om det er LIVE - eller om det er en video-optagelse! Energien ligger indkodet i alle optagelser. 
 • Gruppefeltet gør det NEMT at smelte al sabotage.
 • Alle er elsket her!

Sådan foregår kurset

 1. Kurset foregår ONLINE - det betyder at du kan deltage hjemme fra din stue.
 2. Kurset består af optagede webinarer og konstruktivt kursusmateriale, som du kan følge i DIT tempo.
 3. Der er 2 LIVE ONLINE GRUPPE SPØRGETIMER, hvor du har direkte adgang til at stille spørgsmål til Marianne. På den måde kan du være tryg ved forløbet, selvom det er på afstand.
 4. Kurset vil foregå over ca 3 mdr, og du vil få lidt ad gangen, så du ikke bliver overvældet.

Helt konkret - så enkelt er det:

 1. Du tilmelder dig kurset.
 2. Du modtager en velkomstmail med log-in information til din kursusforside og faktura. Det første kursusmateriale får du og alle deltagerne samtidigt den 8/5.
 3. Hver gang der kommer nyt materiale får du en mail med et direkte link til det nye inde i dit kursusområde.  
 4. Alt materiale og LIVE spørgetimer foregår/frigives på onsdage kl 20. Datoer: 8/5, 15/5, 29/5, 5/6, 12/6, 26/6, 17/7 & 31/7.
 5. Der vil være 2 LIVE ONLINE SPØRGETIMER i forløbet hvor du kan få hjælp i forhold til både følelser, øvelser og teknik, hvis du har brug for det.
 6. I god tid inden live spørgetimerne får du et særligt link til deltagelse LIVE via zoom, som er et lille program, der er nemt at bruge. Du får vejledning til zoom i god tid. 
 7. Du har adgang til at (gen)se og (gen)høre alt materiale og optagede sessioner via dit log-in i min. et år efter kursusstart.
 8. Du kan komme med i Magiske Hverdagsgudinders beskyttede facebookgruppe med support og fællesskab.

Hvor kommer al den magi fra? Min oplevelse - 

Jeg har selv en million gange tvivlet på mig selv og min feminine kraft og hele universet, så jeg ved hvordan det opleves. Og jeg har også oplevet at overgive mig til mig selv og den feminine kraft og virkeligt mærket REN MAGI og healing opstå for mig selv og andre. Derfor vil jeg ELSKE at hjælpe dig med at rykke dine grænser for hvad der kan være muligt for dig, så du kan stole på dig selv, lave din egen magi og også opleve magien i fællesskabet. 

“Kære Marianne. Tusind tak for en helt fantastisk god tur til Assisi. Jeg er stadig helt felt fyldt op af kærlighed, gode oplevelser og ikke mindst af dit fantastiske kursus. Og nu en uge efter nyder jeg stadig at kunne gå uden smerter. Jeg har aldrig oplevet noget så stærkt. Flot klaret at du kunne give så meget til så mange. Ha det godt - Mange kærlige hilsener fra Elin”

Elins magiske forløsning af sit ben skete på min spirituelle grupperejse til Assisi i foråret 2018 under gruppe-session. Hun havde haft smerter i årevis. Hun oplevede at der var nok energi til alle - selvom vi var mange. Det er præcis hvad jeg oplever når jeg arbejder - Universet træder til og er en uendelig kilde for alle. Min erfaring er at selv i en sal på næsten 100 deltagere kan der ske healing på bageste række. Jeg bliver altid vejledt til hvad jeg skal sige eller gøre så det kan være kærligt og passer til de mennesker der er. Det gælder også online - både til dem der er med LIVE - men også til dem der lytter og ser optagelserne bagefter.

På en alenerejse med en veninde til Assisi i 2016 oplevede jeg selv at blive 100 % vejledt med meget stor intens MAGISK forvandling omkring smeltning af urgamle kvinde-følelser og aktivering af magi. 

Jeg har længe haft et dybt ønske om at hjælpe alle verdens kvinder (!) med at slippe alle de nedarvede tusse-gamle kvinde-vane-skygger af underbevidst skyld, afmagt og svaghed. Det gør mig lykkelig at tænke på at jeg nu kan give det videre til DIG, og jeg glæder mig så meget til at møde dig online :o)

Oplev succes på DIN måde og mærk resultaterne

Alle kan være med, vi starter blidt op og der er ikke noget du skal "kunne på forhånd". Alle måder giver magisk forandring -

Eksempler:

 1. Du kan lave rub og stub af øvelser og forslag - og stille aktive spørgsmål til LIVE spørgetimerne, og få et superintensivt forløb der skaber forandring nu og her med  masser af magi.
 2. Du kan se webinarerne, når de frigives ONLINE og lave enkelte af de øvelser og forslag, som jeg kommer med - og lade det virke over længere tid. 
 3. Du kan vælge at tage det i et meget langsommere tempo og se f.eks. en ONLINE-aften om måneden i et halvt år, på tidspunkter der passer - og alligevel få det hele med.

Gør noget nu fordi...

 • Du har simpelthen ventet længe nok! Udskydelse hjælper ikke, du kan lige så godt gå i gang med at opgradere dig selv nu. I sidste ende er det faktisk en super genvej for dit væsen og dit liv - og dermed også for dem du tager dig af.
 • Det fantastiske tilbud udløber 22/4
 • Astrologisk er 2019 et år, hvor vi virkelig har mulighed for at få en ny opfattelse af os selv, så vi fuldt kan bruge vores dybeste kraftfuldhed, visdom og kærlighed TIL AT SKABE. Vi kan bevidst gøre forandringen til MEDspiller frem for MODspiller. Forandring er UUNDGÅELIG i disse måneder og år, og "gammelt hængedynd" vil få os til ubevidst at spænde ben for os selv - uanset de bedste intentioner.

Hvad tidligere deltagere siger om Magiske Hverdagsgudinder ONLINE:

"Dejlig dejlig healing - føler jeg har et springvand i toppen af mit hovede"

"Dejlig dejlig healing, tårer triller og hedeture, føler jeg har et springvand i toppen af mit hovede, får altid lyst til kaffe efter disse sessioner. Tak for lys!!!"

- Susanne Bjørnskov

"Hver gang fik jeg svar uden selv at spørge, stort ikke?"

Jeg fandt aldrig ud af hvordan jeg kunne skrive til dig, under sessionerne, så jeg fik aldrig stillet spørgsmål eller kommentarer online. Bad bare til at det jeg havde på sinde, kom op, og ja, hver gang fik jeg svar uden selv at spørge. Stort ikke?

Du har fået en stor gave fra universet med dig i dette liv, og jeg er dybt taknemmelig over at være en af dem, som har modtaget noget af det, du mestrer. SÅ STORT!

- Pia Frank

"Jeg føler større ro og fred og har fået håbet om fremtiden tilbage"

"Nu har jeg lyttet til dine meditationer adskillige gange og bliver jeg glad, ja du tror det måske ikke, men du er simpelthen fantastisk. Dit sprog, din rolige og omsorgsfulde tilgang til det spirituelle, din evne til at modtage energien og videre formidle den, er så dejlig og meget smuk. Jeg synes det har været en turbulent periode, med mange følelser fra hele mit liv og formodentlig også tidligere liv, der har været oppe at vende, for at kunne blive transformeret. Jeg syntes, at jeg havde arbejdet så meget med transformationskinesiologen og mine traumer, at jeg faktisk troede, jeg var ved at være igennem følelseshavet og så viser det sig, at der via dine meditationer stadig sidder så meget tilbage, som nu atter engang er blevet vendt. Jeg føler større ro og fred nu og har fået håbet om fremtiden igen, så tusind tak Marianne."

- Tove Sønderdahl

"Jeg har fået de arbejdsopgaver, jeg holder allermest af - der er magi i luften"
 • På arbejdet har jeg fået de arbejds opgaver, jeg holder allermest af. Det er ikke længere noget med overarbejde, det hele passer, med at folk selv har aflyst, så der bliver plads til det, jeg synes er sjov.
 • Jeg har altid godt kunne lide farver på tøj, men pga lidt tagen på i vægt, var jeg begyndt, at bruge mere dæmpede farver (grå, sorte bukser). Tænk - det kan jeg slet ikke få på efter mødegangen omkring farver. Må skifte til alt mit røde tøj, nogle gange lysblå/ mørkeblå. 
 • Plastervirksomhed og det at hjælpe folk har fået et boost
 • Den største oplevelse var til Allehelgen, hvor jeg var til Gudstjeneste i Løkken kirke. Da præsten går på talerstolen, kan jeg mærke den varme prikkende energi, som også kommer ved dine meditationer. Lige efter kommer lyset igennem vinduet og rammer ned på mig. Jeg kigger mig omkring, men det rammer kun mig. Jeg er badet i lys under hele prædiken.

Der er magi i luften. Endnu engang tusind tak dit rare væsen og imødekommende måde at guide på."

 - Tove Pedersen 

   
 
 
 

 

 DIN RABATPRIS: 1177 kr

- eller 465 kr i 3 mdr
 

 

  

 
Rabatten gælder kun til og med 22/4
Spar op til 2.620 kr - samlet kursusværdi er reelt 3.797 kr.

Pris efter 22/4: 1777 kr

   

14 dages fuld returret - ingen spørgsmål

Den normale absolutte minimumspris er 1.777 kr, MEN da jeg gerne vil have DIG med på holdet for en ekstra overkommelig pris, har jeg valgt at give dig ca 600 kr i ekstra rabat indtil 22/4. Du har 14 dages fuld returret uanset årsag (fra kursets starttidspunkt).

 

"Healing: Elskeer dine healinger..."

"Kære Marianne. Tusind tusind tak. Jeg føler mig velsignet over at du er kommet ind i mit liv. Tak fordi du stiller dig til rådighed i kærlighed. Elskeeer dine healinger og alle dine opløftende tilkendegivelser fra Universet. Du er super inspirerende. Stort kærligt kram til dig." 

- Jeanette Birch

 

 DIN RABATPRIS: 1177 kr

- eller 465 kr i 3 mdr
 

 

  

 
Rabatten gælder kun til og med 22/4

Pris efter 22/4: 1777 kr

 

FAQ - har du nogle spørgsmål?

Min økonomi er bare stram - er der hjælp at få?
Du kan vælge at betale beløbet i 3 rater, så det kan passe ind i din økonomi - sørg for at tilmelde INDEN denne mulighed udløber. Se slutdatoen ovenfor.

Det føles som mange penge. Hvad gør jeg?
Overvej hvor meget det egentlig vil være værd for dig virkeligt at slutte fred med dig selv og få pakket din sande egenomsorg ud. Er det tid at lade være med at slå det hen som uvigtigt, når det handler om dit velbefindende?

Jeg er i tvivl om, om jeg kan finde ud af alt det spirituelle - er det et problem?
Du vil blive guidet hele tiden, og der er ikke noget du skal kunne - men der er en masse at være med til. Du er velkommen til at stille spørgsmål også undervejs.

Jeg er ikke særlig god til teknik - kan jeg være med alligevel?
Du vil få den tekniske vejledning, der er brug for inden vi starter. Hvis du blot har internet og en computer - eller f.eks. en ipad, så kan du være med.

Jeg har svært ved at finde tid og ro i min dagligdag, hvordan skal jeg dog få det til at hænge sammen?
Alt bliver optaget og lagt på en kursusside, så du kan se det i ro og mag, når du har tid. Du har adgang til materialet i min. et år, så du har god tid til at få det hele med.

Hvordan ved jeg om dette er det rigtige forløb for mig?
Hvis du tit mærker mindreværd, problemer med egenomsorg eller uforklarlig skyld - eller du virkeligt ønsker at dykke dybt ind og hente dit feminine skatkammer frem - så er dette forløb det rigtige for dig.

Jeg synes det er svært at tage skridtet og tilmelde mig, jeg har aldrig gjort sådan noget før - hvad skal jeg gøre?
Du kan tilmelde dig, ryste i bukserne over at du gjorde det… - og så få hjælp i forløbet til at opløse præcis den frygt, der forhindrer dig i at gøre det kærlige og nødvendige for dig selv.

Hvad nu hvis jeg føler mig overvældet af nogle følelser og tanker undervejs, som jeg ikke ved hvad jeg skal gøre ved?
Der er mulighed for at stille spørgsmål ved LIVE ONLINE spørgetimerne, hvor præcis dette vil blive gået kærligt i møde. Derudover vil Magiske Hverdagsgudinder have sin egen beskyttede facebook-gruppe hvor der kan deles med andre deltagere, og hvor jeg også vil være.

Har jeg overhovedet brug for dette forløb??
Hvis du tit mærker mindreværd, problemer med egenomsorg eller uforklarlig skyld - eller du virkeligt ønsker at dykke dybt ind og hente dit feminine skatkammer frem, så du kan SKABE din nye forandring - så er det et tegn på, at dette forløb er det rigtige for dig.

Hvad nu hvis alt det ONLINE teknik slet ikke virker - er pengene så tabt?
Du får teknisk vejledning i god tid inden du skal bruge det. MEN du kan få pengene fuldt retur indenfor 14 dage fra første ONLINE aften - hvis alt skulle glippe for dig - uden spørgsmål.

Hvad nu hvis jeg jeg har redskaberne allerede…?
Så har du chancen for at bruge forløbet til rent faktisk at blive skubbet til at PRAKTISERE alt det du kan - og tage det ind i din hverdag - for det vil du blive motiveret til!

Jeg plejer bedre at kunne lide at være fysisk sammen med andre i grupper - giver det overhovedet mening med et ONLINE forløb?
Min erfaring er at gruppe-energien er lige så stærk ONLINE som i fysiske grupper - og den er helt uafhængig af afstand. Derudover kan du glæde dig over, at du ikke behøver at rejse - at gruppen så at sige “kommer til dig”. 

 

Jeg håber på at se dig på kurset - har du stadig tvivlsspørgsmål er du velkommen til at kontakte mig 

Kærlige knus Marianne -

 


Husk rabat til og med 22/4 :o) 

Hav en fantastisk dag!