Loading...

Magisk Modercirkel – INTENSIV MAGI i Kastrup

Skab OMSORGSFULD MAGI i dit liv ved hjælp af både mystisk moderkraft og strålende lys i en energifyldt gruppe. JA det er for både mænd og kvinder – se nederst hvorfor...

Denne fysiske luksusgruppe er for dig der er KLAR til at skabe forandringer i dit liv, og som har brug for konkret at lære magiske, spirituelle redskaber præcis til det! Du lærer MAGI befriet for kamp – balanceret med fornyet OMSORG. Du får aktivering af din adgang til de dybeste principper for lysende magi. I dette magiske værksted går du SELV I GANG og i gruppen får du lejlighed til at få konkret vejledning og dele både sejre og tvivl som dukker op under din magiske forandringsrejse.

 

   
”Du er dog den mest skønne kvinde og helt vildt inspirerende. Jeg er så glad for at jeg deltog i workshop i lørdags.” - (Om workshoppen Multidimensionalitet i Skanderborg)

- Gitte Frydensbjerg

 

Det får du – sammen med en gruppe:

  • 4 gange 3 timers intensiv og tryg magi - datoer: man 6/5, man 27/5, tors  13/6, man 12/8 kl. 16.15-19.15 (detaljer nedenfor)
  • Lysende magiske principper: Praktiske opskrifter og øvelser i SKABELSE & MANIFESTATION i dit liv - uanset om du ønsker forandring i dit arbejdsliv, dine relationer eller dit indre - eller noget helt andet!
  • Kraftfulde, kanaliserede Moder-opgraderinger der passer til gruppen og til dig.
  • Adgang til en eksklusiv og privat gruppe på facebook til deling og sparring med de andre deltagere og mig i hele forløbet - vejledning mens du skaber!
  • Kanaliserede beskeder og energier både individuelt og til gruppen med den intention at alle modtager den absolut højest mulige healing, udvikling og aktivering.
  • 50 % rabat på "6 Magiske Meditationer ONLINE"  (NB: rabatkøbet finder du når du tilmelder dig Modercirklen - rabat gælder ikke v. ratebetaling) 

Underviser: spirituel læge Marianne Kirkskov, Stjernebroen Lægecenter

 

Vær sikker på plads - tilmeld dig NU til denne eksklusive, moderne mysterie-manifestationsgruppe med kun 8-9 deltagere i Kastrup.

 

Form: Meditationer, undervisning, deling i gruppen, øvelser, inspirationer til at bruge hjemme. Alt indhold er kanaliseret og skabes specifikt i nuet ud fra gruppens energi og behov i samarbejde med universets højeste kærlighedsenergi.

Tid & sted: 4 gange i alt man 6/5, man 27/5, tors  13/6, man 12/8 kl. 16.15-19.15 i Stjernebroen Lægecenter, Kastrup. (NB: Ved evt. udskudt start anvendes desuden ekstra dato man 2/9).

Pris: 2997 kr plus moms/ 3747 kr incl moms – incl. snacks/te/kaffe. NB: Ratebetalingsmulighed udløber 21/4. Max. 8-9 deltagere. 

 
”Kære Marianne. Vil nå at sige dig af hjertet tak for et helt fantastisk forløb. Jeg har følt mig så tryg i dine hænder og du har gjort MAGI til noget også jeg kan bedrive... og helt sikkert blive god til, for at blive i Pippi sproget. Jeg har været vild med din oplæsning af kanalisering, hvor der har været så meget kærlighed. Din omsorgsfulde måde at tage hånd om os alle og dygtighed, har virkelig været en fantastisk oplevelse. Vil bare glæde mig til mere af det. Af hjertet TAK!” - (Om Magiske Hverdagsgudinder ONLINE forløbet 2018)

- Hanne Sandhaug

”Tak - workshoppen har bidraget til, at jeg nu bevidst er i kontakt med guddommelighed og overgiver mig til troen på, at JEG vitterlig kan gøre en forskel.”  - (Om workshopserien Mesterlære)

- Mette Stauning

 


PS: Hvis du skulle have alt dette 1-1 hos mig ville det koste dig min. 3 gange så meget :o)

 
Moder-energien hos os alle trænger til en kraftig opgradering.

Igennem årtusinder har feminin energi været set bort fra og undertrykt både kulturelt, i vores familier – og i os selv! Dermed er vi gået glip af kraftfuld – og samtidig omsorgsfuld energi, som vi alle har brug for at sætte fri NU, så vi kan skabe på ny på en BALANCERET måde.

Dette er yderst relevant for både kvinder og mænd. Alle mennesker rummer feminin og maskulin energi, og kun når disse to er i balance oplever vi kraftfuldhed og retning samt mulighed for MAGI.

3 kraftfulde Moder-opgraderinger som gives i Magisk Modercirkel: 1) Mystical Mothering principle. 2) Mystical Mother Creation. 3) Mystical Mother Evolution.